Bezorgen & Afhalen

Verzendservice

België : Alle zendingen worden verzorgd door GLS. *
Nederland : Alle zendingen worden verzorgd door GLS. *


Verzendkosten
België & Nederland
Voor verzendingen binnen België brengt Dante de volgende kosten in rekening:

Bestellingen tot € 75,00, - verzendkosten:
Nederland € 8,60
Belgie € 6,40
Bestellingen vanaf € 75,00, - GRATIS VERZENDING

* Hierbij gaan we uit dat GLS de volgende dag levert. Het kan soms voorkomen dat GLS dit niet kan waarmaken. Dit gaat buiten onze wil en macht om, dus daar kunnen we helaas niets aan doen. Maar in 98% van de gevallen levert GLS de volgende werkdag. Houd hier rekening mee met de planning van uw klant of kapper !!

* Betaal via bankoverschrijving, dan wordt pas verstuurd als het bedrag is ontvangen. Houd dan dus rekening met 2 tot 3 dagen extra verwerkingstijd.

* Bezorgingen in Nederland kunnen een dag langer duren.

* Voor feestdagen en vakanties gelden uitzonderingen.

Afhalen
Word je graag persoonlijk geholpen, met advies waar je echt iets mee kan? Of wil je gewoon een praatje maken? Kom langs bij Dante. Hier staan we 5 dagen per week voor u klaar, met een enorme keuze, professioneel advies en een heerlijke kopje koffie of thee. En als je iets wilt kopen kun je ter plaatse contant betalen of via Payconiq. Afrekenen via de webshop met Bancontact, PayPal, Mastercard of Visa.

Wilt u uw bestelling ophalen in een van onze winkels? Plaats eerst online uw bestelling. Dan leggen we uw product klaar voor u klaar. Het reserveren van producten is nodig omdat de voorraad in de winkels niet gelijk is aan de voorraad van onze webwinkel. Met een reservering weet je zeker dat je product klaar is als je langkomt.