Dante-flip light

Op voorraad
SKU
2500000011191
Vanaf € 99,00

Prachtig volumineus, lang haar in minder dan 1 minuut !!

De Dante-Flip Light biedt U een snelle en eenvoudige manier om aan uw kapsel volume en/of lengte toe te voegen.
Dante-Flip Light extensions zijn vervaardigd uit meer dan 45gram : 30cm 46gram haar.
42cm 65gram haar.
Van gegarandeerde top kwaliteit Human hair.

Dante-Flip Light is makkelijk zelf aan te brengen dmv : het revolutionaire ‘’Miracle-Wire’’ systeem (onzichtbare draad).

Voordelen :
-Geen weaving, clip of lijm!
-Snel; 1 minuut!
-Iedereen kan het!
-makkelijk te stylen!
-Mag bewerkt worden met krul- of stijltang!
-Geen enkele beschadiging aan uw eigen haar!

Sneller en eenvoudiger kan het niet !
Keuze uit een ruim kleurenpallet.
Keuze uit verschillende lengte, structuren.

Geleverd in handig plastic verpakking met een hanger, puntkam ,extra draad en clips.

Wij raden U aan om de verzorging van Dante-care te gebruiken.
Deze Dante-care verzorgingsset bestaat uit een shampoo, een masker en een serum.
De Dante-care Shampoo is een zachte, milde en hydraterende shampoo om het haar, de hairextensions en de hoofdhuid schoon te maken. De Dante-Hair Shampoo geeft extra glans, volume en kleurbescherming.
Het Dante-Care masker is speciaal voor Dante-Hair ontwikkeld. Het haar heeft de neiging om zijn volume en glans na verloop van tijd te verliezen. Deze innovatieve en rijk doordringende masker zorgt voor een herstel van je haar. Uw haar word glanzend en vol.. De resultaten zijn zichtbaar vanaf de eerste behandeling, zonder zijn structuur te verliezen.
De Dante-care Serum. Deze geconcentreerde multivitaminen serum op basis van zijde-melk, voedt onmiddellijk het droog, broos en futloos haar tot in de haarwortels. Dankzij de actieve serum werkt het effectief op de beschadigde haarpunten en zorgt voor mooi en verzorgd haar binnen enkele minuten.

Meer informatie
Soort Extension Flip / Wire

De juiste verzorging is het geheim voor lang plezier van de extensions:
Na het inzetten kunt u het best de eerste 24 uur niet wassen. De bondingen kunnen dan goed uitharden; dit voorkomt onnodig haaruitval en de kans op het uitglijden van de hairextensions. Voor gegarandeerd mooi en zacht haar wast u uw haar met de door uw hairextensionsspecialist aanbevolen producten. Producten die olie, silicone, fruitzuren, sulfaat of alcohol bevatten tasten de bondingen en/of het haar aan en kunnen het best vermeden worden. Nooit met nat haar gaan slapen, voorzichtig met borstelen of kammen als het haar nat is. Borstel het haar iedere dag en vóór iedere wasbeurt goed door met een extensionsborstel. Vergeet het stukje vanaf de hoofdhuid tot het bondje niet. Het haar altijd met de lengte mee wassen en droog deppen. Hou de hairextensions los van elkaar.Hier komen elke verzorgingstips te staan die ervoor zorgen dat jou extensions perfect verzorgd blijven en lang blijven stralen.

Zwemmen en Zon:
Uiteraard mag u gerust zwemmen met uw extensions. Wel is het aan te raden om de hairextensions in een vlecht te dragen. Houd er wel rekening mee dat zout en desinfecteermiddelen voor zwembaden vocht onttrekken uit uw eigen haren en extensions (uw haar kan groen of oranje worden). Dante’s Special is daarom ook niet verantwoordelijk als uw haar verkleurt. Bij een strand/zon vakantie is het altijd heel belangrijk dat u na het zwemmen de haren zo snel mogelijk uitspoelt of nog liever even wast en een conditioner/haarmasker gebruikt. Gebruik vóór het zonnen en zwemmen een product met een UV filter. Net zoals u uw huid beschermt, hoort u ook uw haren tegen UV licht te beschermen